تراکته

پخش تراکت در لویزان و شیان تهران و کل منطقه شمیران

پخش تراکت در لویزان و شیان تهران و کل منطقه شمیرانات تهران توسط تراکت پخش کن های آقا و خانم ماهر پخش به صورت تضمینی و بدون هیچ دور ریزیی.

برای این که پخش تراکت در این منطقه به صورت حرفه ای انجام شود باید یک شناخت کلی از این منطقه داشته باشیم بدانیم که مراکز تفریحی و تجاری کجا هستند و به چه روشی باید تبلیغات تراکتی در این منطقه صورت بگیرد که موفقیت بیشتری داشته باشد تا یک تبلیغات عالی تراکتی داشته باشیم.

اگر پخش تراکت به درستی انجام نشود نه تنها تبلیغات تراکتی ارزان نخواهد بود بلکه خیلی گران تمام میشود و تبلیغات تراکتی باشکست مواجه میشود .

برای آشنای منطقه ویزان و شیان تهران یک معرفی کوتا از این منطقه می کنیم که بدانیم مراکز تفریحی و تجاری این منطقه کجا هستند و تبلیغات به چه صورت در این منطقه انجام شود بهتر است.

کسی که در نهایت تصمیم گیری می کند که تراکت ها در کجا و به چه صورت پخش شود خود صاحب تراکت است ولی شرکت تبلیغاتی تراکتی به علت داشتن تجربه با لا در امر تبلیغات تراکتی یک مشاوره رایگان می دهد.

لویزان واقع در منطقه ۴ شهرداری تهران از دهکده‌های قدیمی شمیران، از شمال به ازگل، از جنوب به تپه‌های شمس‌آباد، از غرب به حسین‌آباد و از شرق به شیان محدود می‌شود

لویزان در لغت به معنی محل غله کوفته و هنوز از کاه جدا نشده‌است. در ترکیب له آویزان به معنی محل تهیه شراب انگوری است و تلفظ آن به صورت لویشان در فرهنگ نامه‌های فارسی آمده‌است.

شغل اهالی محل در دوران گذشته علاوه بر زراعت و گاوداری، اشتغال در کارخانه اسلحه سازی و صنایع نظامی بوده و خانه‌های سازمانی لویزان، معروف به «چهارصد دستگاه»، مخصوص کارمندان ارتش و صنایع دفاع است که در شمال این منطقه واقع است. دکتر منوچهر ستوده دربارهٔ لویزان می‌نویسد:

لویزان از دهکده‌های قدیمی شمیران و در شمال شرقی مبارک‌آباد است. در شش کیلومتری شرق تجریش است و از شمال به ازگل و از جنوب به شمس‌آباد و از غرب به حسین‌آباد و از شرق به شیان محدود می‌شود. اراضی این ده متعلق به آقای هروی(بصیرالدوله) است. جمعیت این ده ۸۵۷ تن مرد و ۴۵۵ تن زن است که جمعاً به ۱۳۱۲ تن می‌رسند و بیشتر افراد بومی هستند. در جنوب شرقی ده تپه‌ای است که گورستان عمومی ده است و مرقد امام زاده‌ای بر بالای تپه است. محصولات این دهکده غلات و حبوبات است. توت فرنگی و گیلاس دارد. محلی‌ها به گاوداری مشغولند. آب بهاره رودخانه شاه آباد به این‌جا می‌رسد و اهالی از آن استفاده می‌کنند. در شرق این آبادی چهارصد دستگاه ساختمان برای کارمندان و درجه داران ارتش ساخته شده‌است .

همچنین در کتاب تهران در گذشته و حال آمده‌است: اراضی لویزان قسمتی در محدوده ۲۵ ساله افتاده و قسمتی خارج از محدوده است. جمعیتش در فرهنگ جغرافیایی ایران ۵۰۸ تن، و در فرهنگ آبادی‌های کشور ۱۹۱۰ تن در۳۸۰ خانوار ذکر گردیده‌است. سبب این اختلاف توسعه روزافزون این آبادی است. شغل اهالی زراعت است و جمعی در مهمات سازی کار می‌کنند .

دو رشته قنات موجود که باغ‌های منطقه را سیراب می‌کرده‌است، عبارت است از قنات مبارک‌آباد و حاج قاسمی. حمام قدیمی لویزان با توجه به بازسازی فعلاً به صورت خصوصی بر پا است.

از مکان‌های مهم لویزان می‌توان از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، امامزاده پنج تن، پارک جنگلی لویزان، شهرک شهید فلاحی نام برد.

از چهره‌های فرهنگی و برجسته می‌توان به دکتر علی رضائیان و دکتر مجید رضاییان اشاره نمود.

اماکن آموزشی لویزان به ترتیب مقطع: دبستانهای دولتی پسرانه عمار و طلایه داران و دبستان دولتی دخترانه حقیقت. دبستان‌های غیرانتفاعی ادب، متوسطه دوره اول دخترانه رحمانعلی شعبانی. متوسطه دوره اول غیرانتفاعی پسرانه ادب و شهیدان رضائیان. متوسطه دوره دوم دولتی دخترانه حضرت زهرا س و متوسطه دوره دوم غیرانتفاعی پسرانه ادب را می‌توان نام برد.

درمانگاه وقفی مرحوم مبارکی از مراکز درمانی لویزان محسوب می‌گردد.

امام زاده لویزان در کتاب جغرافیای تاریخی شمیران این گونه معرفی شده‌است:

بر فراز تپه‌ای که در مشرق جاده بین تهران و کوه پایه‌های شمال شرقی شهر قرار دارد، آن جا که آبادی شمس‌آباد تمام می‌شود و خانه‌ها و باغ‌های لویزان آغاز می‌گردد، بقعه‌ای به نظر می‌رسد که ساختمان اصلی آن بنا ی چهارگوشی با پوشش گنبد ی است به طول و عرض خارجی قریب ده متر و محوطه داخلی آن از هر طرف بیش از هفت متر است. اصل بقعه یقیناً بنای قدیمی ساده بوده که تقریباً به همان حال نگهداری شده‌است و در عهد قاجاریه بر چهار طرف آن ایوان ساده افزوده روی تمام بنا را شیروانی زده‌اند. مطابق آنچه از زیارت نامه این بقعه به زحمت بر می‌آید. این‌جا مرقد چهار برادر به نام‌های سالم، ابوطالب، رضا و رحیم پسران شیث فرزند کاظم فرزند علی بن الحسین زین العابدین می‌باشد. ضریح مشبکی به طرز موسوم به جعفری و سبز رنگ به طول کمتر از سه و عرض بیش از دو متر دارد و اهمیت صنعتی و تاریخی در این بقعه مشاهده نمی‌شود ولی موقعیت زیبا و منظره دل پسند آن که مشرف به‌آبادی‌های مختلف شمیران است جلب توجه می‌نماید

گلزار شهدای لویزان با ۱۷۰ شهید چون نگین درخشانی بر قاب امام زاده می‌درخشد.

پخش تراکت در لویزان و شیان تهران و کل منطقه شمیران

پخش تراکت در لویزان و کل منطقه شمیران

پخش تراکت در شهرک غرب تهران

پخش تراکت در تجریش تهران

ـ شیان: این محله قبل از تقسیمات جدید شهرداری از شمال به بزرگراه بابایی، از جنوب و شرق به جنگل لویزان و از سمت غرب به بزرگراه دارآباد منتهی می شد و ۲۴۶۲۸ نفر جمعیت داشت.
شیان در جنوب قلعه سردار و مشرق مبارک آباد، از آبادی های قدیمی شمیران است که از قدیم بیش تر به قلعه شیان شهرت داشت. بنابر نقل ریش سفیدان، این دهکده بسیار قدیمی است و در گذشته آ بادی بزرگی بوده است. در حمله افغان ها خراب می شود و به صورت ده کوچک هفت خانواری در می آید. آثار قدیمی این ده کوره های آجرپزی و دیزی پزی است که خرابه های آن باقی است. درختان شش صد و هفت صد ساله نیز در آبادی است که آن ها را نیز می توان سندی بر قدمت این آبادی دانست. این ده در سیزده کیلومتری شمال شرقی تهران و هوای آن خنک تر از هوای تهران است ولی ییلاقی کامل نیست. فاصله اش از سه راه ضرابخانه شش کیلومترونیم و از سلطنت آباد پنج کیلومتر است. اراضی شیان از طرف شمال به سامان ازگل و قلعه سردار، از طرف مغرب به اراضی لویزان، از مشرق به اراضی نارمک و از جنوب به املاک بانک محدود می شود. سراسر املاک ده اربابی و متعلق به تیرداد بارسقیان حسابدار دبیرستان البرز است. مقداری از اراضی این دهکده را در سال ۱۳۲۶و ۱۳۲۷ ه.ش خرد کرد و به دبیران دبیرستان فروخت. از این ده راهی به لویزان و مبارک آباد و سلطنت آباد و سه راه ضرابخانه و تهران می رود که راه اصلی ده است. جاده قدیم لواسان نیز از شمال این ده می گذرد و گذر آن در این ده معروف به گذر جاده سوهانک و لواسان است. راهی فرعی به قاسم آباد و نارمک و راهی به ازگل دارد. در این ده هشت خانوار زمستان نشین زندگی می کنند. در تابستان در حدود ده خانوار ییلاقی بد ین ده می آیند. شغل زمستان نشین ها کشاورزی، باغبانی و گاوداری است.
سردرختی و میوه میان مالک و رعیت نصف می شود. در دامنه شمالی تپه های جنوبی شیان دیم کاری است و محصول آن میان مالک و رعیت نصف می شود. در شیان یک رشته قنات به طول سه کیلومتر و نیم است و به طور متوسط دو سنگ و نیم آب دارد. طعم آب آن شیرین و گوارا است. چاه آب در این محل از چهل و پنج متری تا شصت متری به آب می رسد. از آبادی شیان مجموعا هشتاد خروار گندم پنجاه خروار جو کاشته
می شود. از صیفی بیشتر سیب زمینی و بادنجان و از حبوبات نخود و لوبیا و از علف های صحرا یونجه و اسپرس و شبدر می کارند. تعداد گوسفند و بز این آبادی سیصد راس است.
شیان در شمال شرقی محدود بیست و پنج ساله طهران واقع است و اراضی آن قسمتی خارج از این محدوده است. این آبادی در۳ کیلومتری مشرق سلطنت آباد و ۹ کیلومتری جنوب شرقی تجریش افتاده و جز بخش حومه شمیران است. جمعیتش در فرهنگ جغرافیایی ایران ۸۰ تن معین گردیده است. شغل اهالی زراعت و گاوداری است. از آنجا غلات و بن شن و صیفی به دست می آید و از قنات مشروب می شود.
شیان از شمال به قلعه سردار و از جنوب به باکک و از مشرق به تپه های نارمک و از مغرب به لویزان محدود می شود. اراضی آن متعلق به آقای کیانی است. یک دانگ آن وقف است. یک باغ بزرگ و یک ساختمان دارد. ۱۷ مرد و ۷ زن در آن زندگی می کنند

پخش تراکت در لویزان و شیان تهران و کل منطقه شمیران

پخش تراکت در لویزان و شیان تهران

برای پخش تراکت در منطقه شمیران، شامل محله‌های لویزان و شیان، نکات زیر می‌تواند کمک‌کننده باشد:

  1. انتخاب مکان‌های کلیدی: در منطقه شمیران، مخصوصاً در لویزان و شیان، بهتر است تراکت‌ها در نقاط پرتردد مثل ایستگاه‌های اتوبوس، پارک‌ها (مانند پارک جنگلی لویزان)، مجتمع‌های خرید و مسکونی، و اماکن تفریحی توزیع شوند.
  2. ساعات پررفت‌وآمد: صبح‌ها قبل از شروع کار و عصرها، زمان مناسبی برای پخش تراکت در این منطقه است، زیرا بسیاری از افراد محلی و حتی گردشگران در این ساعات بیرون هستند.
  3. طراحی مناسب و پیام واضح: طراحی تراکت باید ساده، جذاب و با فونت‌های خوانا باشد. پیام‌ها باید کوتاه و شامل اطلاعات ضروری مثل پیشنهاد ویژه، تماس و آدرس باشند.
  4. توجه به مناطق مسکونی و مراکز تجاری: در منطقه شمیران، به دلیل وجود مجتمع‌های مسکونی و برج‌ها، توجه به پخش در نزدیکی این مناطق بازدهی بهتری دارد.
  5. استفاده از توزیع‌کنندگان محلی یا شرکت‌های باتجربه: بهره‌گیری از شرکت‌های پخش که تجربه فعالیت در منطقه شمیران را دارند، می‌تواند دقت و کارآیی پخش را افزایش دهد.
  6. اجتناب از مزاحمت و رعایت حریم شخصی: از قرار دادن تراکت در محیط‌هایی که ممکن است برای ساکنان آزاردهنده باشد، خودداری کنید و احترام به قوانین محلی را رعایت کنید.

نکات مهم برای پخش تراکت در لویزان، شیان و کل منطقه شمیران:

  1. مکان‌های پررفت‌وآمد: ایستگاه‌های اتوبوس، پارک‌ها، مجتمع‌های خرید و مسکونی.
  2. ساعات مناسب: صبح‌ها و عصرها برای بیشترین بازدهی.
  3. طراحی جذاب و ساده: پیام واضح، اطلاعات تماس و پیشنهاد ویژه.
  4. تمرکز بر مناطق مسکونی و تجاری: نزدیکی به برج‌ها و مجتمع‌ها.
  5. استفاده از تیم باتجربه: تیم آشنا به منطقه برای توزیع مؤثرتر.
  6. رعایت قوانین و حریم شخصی: از توزیع در محل‌های حساس خودداری کنید.

چاپ حرفه ای تراکت و طراحی زیبا تراکت  از مرحله طراحی و چاپ و پخش تراکت باید همه به صورت حرفه ای انجام شود .

پخش تراکت در منطقه لویزان و شیان و کل شمیرانات تهران توسط شرکت تبلیغاتی تراکتی در تهران .این شرکت دارای نیروی خانم و آقای ماهر در امر پخش تراکت می باشند پخش تضمینی بدون دور ریز برای دریافت اطلاعات از چگونگی پخش و هماهنگی با شرکت تماس حاصل فرماید.

با ما تماس بگیرید:

 

تماس با ما 09936816549 Secured By miniOrange